Tilbagemelding fra firmaaftale

Vi har fået muligheden for at benytte NEO Center Silkeborg for nogle af vores medarbejdere, og udover en behagelig atmosfære hos Glennie Christensen, så har det vist sig at der med de rette midler kan skabes en forskel i forhold til de problemstillinger som de forskellige medarbejdere har haft. Samtidigt har der også været tale om trygge rammer hvor man bliver mødt i øjenhøjde.

Christian Hass

Sport 24

Jeg har i forbindelse med en gammel skade i menisken modtaget laserbehandling. Hos NEOCenter Silkeborg er jeg blevet mødt med stor empati, entusiasme og venlighed i forbindelse med mine behandlinger. Der er ingen hastværk og altid tid til grundig individuel behandling hvor jeg har følt at jeg er blevet hørt og forstået igennem hele forløbet. Laser behandlingerne har hjulpet på den stivhed og smerte der i perioder opstår i mit knæ efter en gammel skade, der har dannet en cyste i leddet. Jeg har oplevet en øjebliklig forbedring efter endt behandling.

Nina Schmølz Olsen

Sport 24

NEOCenter Silkeborg er et meget behageligt og hyggeligt behandlingssted, hvor jeg er blevet taget rigtig godt i mod af Glennie. Jeg har gået med en “tennisalbue” i ca. et år og har været til forskellige behandlinger uden det har hjulpet. Nu har jeg haft et forløb på fem gange, med neo behandling og stråler på de steder hvor smerterne er. Smerterne er nu forsvundet i min albue.

Mette

Sport 24

Jeg har tidligere prøvet diverse laserbehandlinger uden nogen succes overhovedet, efter én gang her kunne jeg mærke en markant forbedring. Nævnte at jeg havde noget arvæv i maven, det fik også lige en tur, og har ikke mærket til det siden. Det er hyggeligt at komme der og man føler at man er i gode hander!

Lasse Petersen

Sport 24

Jeg har igennem mit malerfirma Hvinningdal Malerservice gået til smerte behandling hos Glennie i NEOCenter Silkeborg. Jeg har været maler i de sidste 40 år hvilket har slidt hårdt på ryg, nakke og især min hånd. Jeg modtog behandling af Glennie, som var sød, imødekommende og grundig i sin fremgangsmåde, hun oplyste mig både før og underbehandlingerne hvad der skulle ske og hvilken virkning det gar, så jeg følte mig i trykke hænder. Jeg kan sagtens anbefale stedet til andre virksomheder, hvis man som virksomhed har fokus på helbred og trivsel, og vil have en økonomisk fordel ud af mindre sygefravær. 

Norbert Andersen

Jeg arbejder som pizza mand og laver mange ensformigt bevægelser og tunge løft af vare. Jeg havde problemer med iskiasnerven, hvor smerterne gik fra lænden og hele vejen ned i benet. Jeg havde også ondt i nakken og ned mellem skulderbladene, hvilket efter er kombineret behandlingsførløb hos Glennie i NEOCenter Silkeborg, har hjulpet mig af med smerter og givet mig fuld bevægelsesfrihed igen.

Mehmet

Efes Pizza og Grill, Silkeborg

Kære Merethe

Nu har Sandra og jeg drøftet dine spørgsmål i den fremsendte mail.

Vores parametre er følgende;

  • Sygefravær – vi har minimeret sygefraværet, især enkelt dagene er næsten ikke eksisterende.
  • Deltagelsesgraden – ingen er sprunget fra, selvom de selv betaler tiden.
  • Bevidsthed – den enkelte medarbejder har fået en større bevidsthed om egen krop og reaktioner
    ift. at være i NEO
  • Selvudvikling – forskellighed ift. hvor klar den enkelte medarbejder, har været på at få
    blik/kendskab om egne mønstre.
  • Energi – god energi i den enkelte gruppe, styrker energien i hele børnehuset, fælles oplevelse.
  • Holistisk tilgang – en styrke at vi tænker hele kroppen ind, og ikke blot taler til intellektet.Vi ses på fredag….til en ny tur i stolen

Med venlig hilsen

Lone Rasmussen

Leder, Børnehave i Holbæk, Holbæk Kommune