Brugeroplevelser

Kirsten Lenfeldt (skuespiller)

Kirsten fortæller, at hun havde svært ved at gå på trapper, rejse sig fra gulvet, efter leg med børnebørnene, at hun sov dårligt og at hendes energi trængte til et boost. Hør hendes fantastiske beretninger om masser af energi, ingen ledsmerter og nattesøvn som en lille prinsesse.

Stig Tinning (professionel golfspiller)

Stig fortæller, hvordan han i dag kan nyde den danske sommer efter 7-8 år med voldsom pollenallergi, hvordan han har fået sin glæde og energi tilbage og hvordan han igen kan spille golf uden problemer med allergi. Hør ham fortælle hvordan det har ændret hans liv.

Nynne Egsgaard (diabetiker)

Nynne har haft diabetes siden hun var 2 år gammel. Hun fortæller om sine senfølger, heraf med
øjenoperation og stive led og smerter. Hun måler sit blodsukker inden og efter NEO, og hun beretter, at hendes blodsukker altid er faldet efter en NEO-behandling, hvoefter det yderligere falder op til en time efter behandlingen, hvorefter det forbliver stabilt det næste døgns tid. Desuden har hun set en forbedring af sine smerter i fingrene.

Sara (udfordringer med nakken)

Hør den rørende historie fra en skeptiker. Sara har udfordringer med to nakkehvirvler, som klemmer på en nerve der går ned i hendes venstre arm, og som får hendes arm til at sove og prikke helt ud i fingrene. Sara har før prøvet alternativ behandling uden resultat, og er derfor meget skeptisk. Hør hendes fantastiske oplevelser med NEO.

Kunderne siger om NEEO

Ja, NEEO gør altså noget godt for bevidstheden. Jeg glemte faktisk at skrive en mega stor ting, som NEEO har gjort for mig: efter min ulykke, hvor jeg slog hovedet i højre side, har jeg haft svært ved at vise af til højre side, når jeg cykler, for jeg kan simpelthen ikke koordinere at slippe hånden og række ud og holde balancen på cyklen. Allerede efter 1. NEEO var det væk, og da Min kæreste og jeg cyklede i søndags, rakte jeg så fint armen ud, nærmest uden at tænke over det, og det samme i tirsdags, da jeg cyklede hjem efter 2. behandling , det er totalt vildt – Jeg har haft det i næsten 5 år, og wupti, så er det væk. Der er helt klart sket en healing i min hjerne, og jeg er så taknemmelig og spændt på, hvad der kommer til at ske med de resterende symptomer jeg har

– Charlotte

Jeg går i NEO for at komme af med mine senfølger efter kemo behandling og for generelt bedre velvære.

Og det må man sige jeg har fået!

Jeg har siden jeg fik kemo kæmpet med nervebetændelse og væske i begge mine ben, hvilket gav mange smerter og følelsen af træstamme ben. Derudover sov jeg så dårligt og havde tåget kemohjerne. Allerede efter første gang i NEO kunne jeg mærke en lettelse i mine ben og en bedre søvn. Nu hvor jeg får fast i NEO mærker jeg sjældent noget til smerterne i mine ben, jeg sover meget bedre og min kemohjerne er væk.

Det giver så meget mere overskud og velvære i min hverdag.

– Kvinde i 40’erne

Artikel fra: Red dig selv

Videnskabelig helbredsinformation

Høj kropsfrekvens giver stærkt immunforsvar

I prøvende tider er det dem med højest frekvens, som har det stærkeste forsvar mod lidelse og giftstoffer.

I denne artikel vil vi vise dig det er DIT SIND du skal holde dig selv og din krop godt beskyttet med.

Dr. Robert O. Becker som er medicinsk læge, beskriver i sin bog “The body eletric; Electromagnetism And The Foundation Of Life” om mennesker, bakterier og viras frekvens.

Lige til sagen

  • En normal menneskekrop har en elektrisk målbar frekvens på 66 – 78 Mhz.
  • Patogener har typisk en frekvens på 57 – 60 Mhz
    • Et patogen er noget som er sygdomsfremkaldende, som f.eks. virus.

Patogener fungerer bedst i en krop med samme frekvens som det selv har.

Eksempel, forkølelsessår
Mennesker som er smittet med herpesvirus kan begynde en søgning i sig selv, og finde at næsten ethvert udbrud af irriterende forkølelsessår er forbundet med stress,  nedtrykthed eller chock en dag eller to før udbruddet.

Herpesvirus ligger latent i kroppens celler efter smitte, indtil omgivelserne tillader det at ”vågne op”, hvilket kan ske når kroppens frekvens er lig med eller under 60 Mhz