NEEO kort fortalt

Naturlig energi optimering er kort fortalt et redskab til at booste din naturlige helingsproces. Ligesom vi kender redskaber som laserterapi, saunaer, koldtvandsbade og andre restitutionsredskaber, så accelererer NEEO din naturlige helingsproces.

Det er derfor, at vi ser sportsfolk restituere hurtigere, mindre ømhed og komme sig hurtigere over stress og skader. Det er derfor, at vi ser folk med smerter og helbredsudfordringer få det bedre. Det er derfor, at folk med inflammatoriske tilstande i kroppen hjælpes af NEEO. Det er derfor, at behovet for medicinering mindskes, og folk oplever færre bivirkninger.

Ved at optimere den naturlige helingsproces hjælpes immunforsvaret med at holde os sunde og modstandsdygtige overfor unaturlige ting.

Alle har godt af at optimere deres naturlige helingsproces, og det er derfor NEEO har så stor berettigelse – særligt fordi alt et skabt naturligt.

Neo_behandling_væg

Priser

NEEO behandling

kr. 450

5 behandlinger

kr. 1750

Normal pris 2250,-

Hvad er NEEO?

NEEO behandling er en energibehandling målt i frekvens der har til formål at bringe kroppens celler på et naturlige energiniveau.

Vi kan tilføre ENERGI til vores celler

Det er afgørende for vores sundhed og helbred både fysisk, psykisk og mentalt at vores celler vanemæssigt ligger i deres naturlige energiniveau som fra naturens side er mellem 66-80Mhz. Målt i frekvens NEEO-konceptet er et fysisk rum med et særligt konstrueret anlæg, der bringer vand med et naturligt energiberiget mineral indhold i en bestemt rotation. Derved skabes en kraftig udstråling af energi, som blandt andet kan måles i Mhz. Når du har din naturlige energibalance i kroppens celler hjælper du dit immunforsvar til at opretholde en sund og energisk tilstand i din krop.

Et NEEO Center er et lokale?

Et lokale hvor struktureret og derfor energifyldt vand omrøres i en special fremstillet keramisk beholder. Dette skaber et stærkt energifelt, hvor frekvenser, spænding og et magnetisk kraftfelt udvindes (ligesom vi mærker spændinger ved et kommende uvejr). Energien i lokalet påvirker kroppens celler positivt. Cellerne afstresses og genfinder deres naturlige balance.

Tag menneskets bedste ven med i NEEO:

Vi ser samme positive virkning på jeres kæledyr som på de mennesker vi behandler.

Hvorfor er NEEO vigtigt?

At have den naturlige energibalance i kroppens celler skaber det bedste grundlag for en optimeret sundhedstilstand, som gør dig mere modstandsdygtig over for de ting din krop og dit sind møder i tilværelsen. Ved at skabe et højfrekvent, naturligt energi miljø i dine celler fjerner du livsvilkårene for bakterier, virus og værre ting. Det er derfor at NEEO er vigtigt for dig som vil holde dig sund og langtidsholdbar, forbedre din restitution og perfomance efter træning og hårdt arbejde.

Blodgennemstrømning øges ubelastet = øget restitution og mindre inflammation
Når du sidder i NEEO konceptet og får en NEEO behandling har vi med et Gausemeter målt at blodgennemstrømningen i årene øges med op til 4 gange. Blodet sørger for at føre ilt rundt i kroppen og affaldsstoffer væk, og dermed er NEEO den optimale udrensningsbehandling – naturligt skabt! Af vand. Det er blandt andet pga. den øget blodgennemstrømning at vores klienter oplever NEEO behandlings effekt på restitutionsevnen.

Neo_vigtigt
Hvordan foregår neo behandling

Så dejlig er en NEEO-behandling 

En NEEO-behandling varer 44 min, og kræver blot, at man sætter sig behageligt til rette i stole, som kan indstilles efter eget ønske.

NEEO-behandlingen kræver ingen bestemt påklædning. Det vigtigste er, at påklædningen er behagelig for dig, og at du sidder uden sko.

For at få den bedste effekt af NEEO-behandlingen og af respekt for de andre personer i rummet, skal alle elektriske apparater være slukket, men du er velkommen til at læse en bog, tage strikketøjet med osv.

Der kan max sidde 7 personer og modtage NEEO-behandling på samme tid.

Vi anbefaler, at du drikker det strukturerede vand under NEEO-behandlingen, som er inkluderet i behandlingen.

Samarbejdspartnere

Silkeborg Ry golfklub
Sport 24
nutrimin
bucher municipal