Hvad er naturligt struktureret vand?

Vand kan være struktureret eller ustruktureret. Struktureret vand er mere energifyldt og tilfører med det samme levende væsner og planter mere energi.

Ustruktureret vand har derimod mindre energi, som det du f.eks. drikker fra en plastikflaske.

Kroppen skal derfor bruge meget mere energi på at optage næringsstofferne fra ustruktureret vand.

Mennesket består af ca. 60% vand. Det er derfor vigtigt, at det vand vi indtager, er struktureret og mere energifyldt.

Det vand, der kommer ud af hanerne er desværre også ustruktureret og derfor mindre energiholdigt.

Vand
Vand

Vand i naturlige omgivelser

Vand er fra naturens side oftest struktureret. I vandets frie løb i naturen kan vi iagttage, at vandet i snoninger og bugtninger danner hvirvler; vortex. I vandløb bevæger vand sig i lag med forskellige hastigheder.

Netop vandets frie løb – det vil sige vand i bevægelse, luft, hvirvler og spiraler – er helt centrale elementer for vandets strukturelle kvalitet.

Ved fotografering af vandmolekyler (Foretaget af Dr. Masaru Emoto) påvises, hvilken molekylestruktur vandet har under forskellige forhold.

Vandmolekyler fra en bæk i uberørt natur har f.eks. en høj koncentration af harmoniske sekskantede (hexagonale) vandmolekyler – altså struktureret vand med et højere energiniveau.

Dette naturlige vand ville være ideelt som brugsvand, men det er ikke muligt at få tilgang til dette vand uden tab af energi.

Industrialiseringen har indflydelse på vandets energiniveau

Kan man gendanne det høje energiniveau i vand?

Postevand kan, ved den rette påvirkning, gendanne den naturlige sekskantede struktur, så vandet atter bliver energifyldt.