Acunova akupunktur

Acunova akupunktur virker via nervesystemet- og er ikke baseret på meridianer som den traditionelle kinesiske akupunktur.

Rundt om ethvert led er en en række reflekskugler. Reflekskuglerne svarer til specifikke områder i kroppen.

Fremgangsmåden er at man v.hj.a. en strikkepind eller lignende finder præcist det mest ømme punkt svarende til området, hvor lidelsen manifesterer sig. Her indsættes nålen. Når nålen rammer korrekt, vil der mærkes et kortvarigt jag, som tegn til at der er sendt en elektrisk strøm afsted.

Denne elektriske strøm sender hormoner og helsebringende stoffer afsted med blodårerne til det syge område, og starter omgående en helbredende proces.

Hos sunde og raske mennesker foregår denne proces hele tiden. Men processen kan bremses/gå i stå gr. stress, chok, traumer, påvirkninger fra medicin eller forurening, skader/ ulykker eller infektioner.

vacuumterapi

Priser

Acunova akupunktur

kr. 250

2 behandlinger

kr. 400
vacuumterapi

Acunova sætter med andre ord kroppens egen helbredende proces i gang igen. Derfor er Acunova akupunktur også uden bivirkninger, fraset at der selvfølgelig er smerter ved indstik, og at der kan kom blødning/ blå mærker.

Acunova akupunktur (eller Aku2000 som det hed tidligere) har vist sig yderst virksom overfor en lang række kroniske lidelser, som man tidligere har anset som uhelbredelige og “noget man bare måtte lære at leve med”. Erfaringen med Acunova er, at det er meget få lidelser, hvor Acunova ikke har effekt.
Acunova er nok mest kendt til behandling af øjenlidelser, og især behandling af AMD/
øjenforkalkning hos ældre.

Behandlingen med acunova er intensiv og skal planlægges med 1 evt 2 behandlinger hver dag i 5 dage. Så holder man weekenden fri, før man igen tager 5 dage med behandlinger. Herefter trapper man ned med behandlingen afhængigt af lidelsen.

Har du spørgsmål?

Du skal være velkommen til at kontakte mig på 88 446 447 – eller skrive til mig på gc@neeo.dk
så kan vi prøve at finde ud af den bedste løsning til jer

Samarbejdspartnere

Silkeborg Ry golfklub
Sport 24
nutrimin
bucher municipal